Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!

Proprietarul acestui site

Szőcs Hilda şi Ervin - DXN Star Agent

dxn.dxnromania@gmail.com

Skype: nivre2007

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Actual

Articole recente în blog

 

 

 Povestea mea, adică drumul către succes cu cafeaua zilnică

 

Bunker Hunt spunea că “Este nevoie de numai două lucruri pentru a realiza scopurile pe care le ai în viaţă: “Decide exact ce anume vrei şi hotăraşte-te să plăteşti prețul.”

 

Povestea mea începe în timpul primului meu an de facultate, când au început să apară şi pe la noi primele companii MLM şi apoi am început să mă ocup de acest tip de afacere, în scopul de a-mi completa bursa mea de studii şi care mi-a adus bani de buzunar serioşi la momentul respectiv. Din păcate, în vremea aceea, acest tip de afacere era în fază incipientă, existau puţine depozite în ţară, aşa că atunci când am reuşit să strâng o comandă mai mare, am călătorit noaptea să ajung la cel mai apropiat oraş mare din ţară, unde era depozit, am cumpărat produsele şi cu prima cursă m-am întors , ca a doua zi să pot participa la cursuri.


Deoarece atunci nu exista internet nici în laboratoarele facultăţii, construirea de reţea se făcea prin metode tradiţionale, care nu mi se potriveau şi în lipsa motivaţiei adecvate a devenit o povară pe lângă studii şi am renunţat la această afacere. Este adevărat, că am rămas consumator fidel a acelor produse, deoarece calitatea lor faţă de preţul lor este acceptabil.


După absolvire, la primul meu loc de muncă, am început să scriu programe de calculator, iar la al doilea loc de muncă, unde deja aveam acces la internet, am început ca un fel de hobby, să scriu programe pentru site-uri web. Pe atunci era un privilegiu să ai acasă acces la internet. Mai târziu, când am avut acces la internet la domiciliu, am început să mă gândesc să continui afacerea MLM pe care am întrerupt-o, ca afacere online.


La acea vreme un fost coleg de muncă îmi zicea că el aşa vedea că într-o zi o să am o afacere online serioasă. De atunci, lângă locul de muncă full-time, am căutat în continu posibilităţile de a începe o asemenea afacere.

 

M-am apucat de treabă cu toate aptitudinile mele, să construiesc singur un sistem asemănător celui pe care compania DXN îl pune gratuit la dispoziţia noastră, chiar în mai multe limbi. Mi-am dat repede seama, că realizarea ideii mele mă depăşeşte şi am reunţat iarăşi.

 

Paulo Coelho, celebrul scriitor brazilian, în cartea intitulată Alchimistul, scria: Când îţi doreşti ceva cu adevărat, tot Universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.” Aşa simt că şi pentru îndeplinirea dorinţei mele Universul s-a unit, pentru că, într-un mod aproape incredibil, am intrat în contact cu sponsorul meu Tamás şi cu compania DXN. Am simţit că a venit ocazia pe care mi-am dorit-o întotdeauna.


Dar cum vine aici cafeaua? Datorită cafelei cu ganoderma, m-am obişnuit din nou cu cafea, deoarece cu 9 ani în urmă, când fiica mea a înplinit un an, mi-am promis să nu mai fumez şi copiii mei să nu mă vadă cu ţigara în gură. Pentru mine aceast lucru era posibil doar dacă renunţam şi la cafea. După ce organismul meu a început să se cureţe de nikotină şi nu mai aveam poftă de ţigară, din când în când, la invitaţia prietenilor mei, am mai băut câte o ceaşcă de cafea.


De când am gustat cafeaua cu ganoderma, o consum cu regularitate, pentru că în afara faptului că mi-a plăcut gustul, i-am descoperit şi efectele binefăcătoare.


Aşa că piesele s-au potrivit. Am intrat într-o afacere, în care produsele sunt excelente, munca mea este ajutată de un sistem fantastic şi gratuit de construire a reţelei online, iar cursurile de formare și webconferințele gratuite online mă ajută să mă perfecţionez. Și toate acestea la domiciliu, prin intermediul internetului, ajungând la oameni care sunt la 100 km distanţă de mine, sau chiar într-o altă ţară, şi intru în contact numai cu cei care sunt interesaţi la un anumit nivel de oportunitatea de afaceri, cruţându-mă de neplăcerea de a-mi sâcâi prietenii, rudele şi cunoştinţele mele cu prezentările de afaceri şi produse.


Ca să cunoaşteţi această oportunitate extraordinară, este esenţial să vă înscrieţi la newsletter-ul cu şase părţi, în care vă prezint în detaliu


     - De ce tocmai DXN?

     - În ce constă de fapt munca asta?

     - Ce fel de instrumente online vă asigura DXN?

     - Care sunt caracteristicile sistemului de comisoane?

     - Cât se poate câştiga?

     - Cum puteţi să aderaţi la DXN?


care vă va ajuta să decideţi dacă sunteţi interesaţi sau nu de această oportunitate de afaceri.


Dacă aveţi întrebări, vă stau la dispoziţie. Întrebările mi le puteţi trimite cu ajutorul formularului de contact din pagina Contact, sau mă puteţi contacta la oricare dintre datele de contact menţionate, dar puteţi să solicitaţi să vă apelăm, prin completarea şi trimiterea formularului de pe paginile Oportunitate de afaceri, Descărcări şi Contact.

 

 

Szőcs Ervin

 

Mobil: 004-0742-355310

Skype: nivre2007

E-mail: dxn.dxnromania@gmail.com

Web: http://dxn.dxnromania.ro/

          http://ganodermakave.dxn.hu/

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.