• ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2018 decembrie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

sep

23

Condiții de cumpărare, livrare și înregistrare

23. septembrie 2013 luni

 

 

Dacă deja cunoaşteţi condiţiile de cumpărare, alegeţi produsele noastre!

 

Mai departe la produse >>>

 

 

Condiţii de cumpărare şi livrare

 

Dvs. pe site puteţi să faceţi cumpărături atât fără să fiți înregistrat, cât şi ca distribuitor. Preţurile de distribuitor afişate pe lângă produse sunt valabile doar pentru membri înregistraţi, altfel este valabil preţul de consumator. Întrucât odată cu comanda produsului/produselor Dvs. vă înregistraţi ca şi membru, produsele comandate vor fi facturate deja la preţul de distribuitor. Despre avantajele calităţii de membru şi despre modul de înregistrare puteţi să citiţi mai jos, dar este important de ştiut, că aceasta are o singură taxă de 68 lei.


Comanda puteți plasa și către mine, prin e-mail sau prin telefon, despre acestă posibilitate puteți afla detalii în meniul Contact.

 

 

Cumpărare fără înregistrare

 

Produsele pot fi puse în coşul de cumpărături, după care apăsând butonul „Trimit comanda” pot fi introduse datele de facturare, livrare şi de contact . Tot aici se poate alege modalităţile de livrare şi de plată: prin transfer bancar, ramburs, sau în numerar (în cazul plăţii la biroul central: 530210 Miercurea Ciuc, Str. Petofi Sandor, Nr.33, Jud. Harghita ). În cazul livrării prin curier, serviciul de curierat GLS Curier va livra produsele.

 

Imediat după trimiterea comenzii veţi primi un e-mail de confirmare, de aceea este important să precizați adresa de e-mail corectă.

 

 

Plata în avans cu transfer bancar

 

Contul bancar al firmei A DXN Marketing S.R.L. şi suma care trebuie virată le veţi primi printr-un e-mail trimis automat după efectuarea comenzii. Totodată veţi primi şi numărul comenzii, pe care, în cazul transferului bancar, la rubrica „Detalii” veţi specifica împreună cu numele persoanei cine a trimis comanda. Nu este necesară completarea altor informaţii. Dacă plata nu se va efectua în maxim 30 de zile, comanda se va anula automat.

 

Comenzile ale căror valoare intră în contul nostru bancar până la ora 12:00 le vom onora în aceeaşi zi, şi serviciul de curierat GLS Curier le va livra în următoarea zi lucrătoare.

 

Pentru comenzile în valoare de peste 300 RON (la o singură adresă, şi în cazul mai multor comenzi împreună) preluăm costurile de livrare.

între 0,1 –10 kg 25 RON (cu TVA)

între 10,1–30 kg 36 RON (cu TVA)

 

Plată cu ramburs

 

Pentru comenzile cu ramburs în valoare de peste 400 RON nu trebuie să plătiţi taxă de livrare.


între 0,1–10 kg 36 RON (cu TVA)

între 10,1–30 kg 48 RON (cu TVA)


Comenzile trimise până la ora 12:00 le vom onora în aceeaşi zi, şi serviciul de curierat GLS Curier le va livra în următoarea zi lucrătoare.

 

Preluare personală

 

În e-mailul de confirmare găsiţi datele de contact şi orarul depozitului din localitea aleasă. Produsele pot fi preluate după plata contravalorii lor şi cu confirmarea numărului comenzii primite prin e-mail.

 

 

Înregistrare combinată cu cumpărare

 

Întrucât doriţi să cumpăraţi produsele la preţ de consumator, pe pagina de completare a datelor de comandă trebuie să bifaţi pătrăţelul din faţa propoziţiei: Trimit simultan cu comanda şi contractul de membru, aşa pot să cumpăr produsele la preţ de distribuitor. “

 

Taxa de înregistrare este inclusă în valoarea comenzii, deci pentru livrare gratuită trebuie să cumpăraţi produse în valoare de 232 lei, în cazul plăţii în avans prin transfer bancar, respectiv 332 lei, în cazul plăţii cu ramburs.

 

Printre produse puteţi găsi şi pachete de pornire în afacere, însă cumpărarea acestora este doar o posibiltate pentru cei care vor să încerce mai multe produse. Avantajul este, că în cazul cumpărării pachetului de pornire, DXN-ul nu calculează taxă de înregistrare şi livrarea este gratuită.

 

După trimiterea comenzii trebuie să treceţi la pagina cu contractul de aderare, accesând linkul din partea de sus şi de jos a paginii de confirmare a efectuării cumpărării. Aici trebuie să daţi datele Dvs., să acceptaţi declaraţiile prin bifarea pătrăţelelor, şi să treceţi mai departe. După aceea verificaţi-vă datele şi trimiteţi înregistrarea.

 

Dacă, înainte de acceptarea contractului de aderare doriţi să-l citiţi, în meniul Descărcări îl găsiţi cu titlul „Regulament de distribuţie DXN”.

 

 

Avantajele calităţii de membru

 

Taxa de înregistrare de 68 lei plătită o singură dată oferă calitatea de membru pe viaţă. Pentru a menține această calitate trebuie să cumpărați cel puțin un produs pe an. Ca membru înregistrat puteţi să achiziţionaţi produsele la preţ de distribuitor şi dacă doriţi să câştigaţi şi bani, DXN-l vă asigură numeroase mijloace gratuite. Dar aceasta este doar o posibilitate, nu aveţi nici o obligaţie în acest sens.

 

Însă dacă doriţi să ştiţi cum puteţi și Dvs. să obţineţi gratuit un site asemănător cu acesta şi cum puteţi să câştigaţi bani cu această afacere, abonaţi-vă în partea din dreapta a paginii la newsletterul de afacere, sau contactaţi-mă personal.

 

 

Comandă produse                                             Contact

 

 

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.